TÄNKVÄRT

Det är konstigt, att det som tar kål på en, samtidigt håller en så absurt jävla mycket vid liv.

'EN FÖR TIDIG HEMKOMST

Paradiset finns inte. Det är en myt!

Likt en fylla som mynnar ut i kaos avsluandes över toalettsitsen. OM jag inte tagit det där sista glaset, eller klunken, då kanske jag hade sluppit. Det hade kunnat vara perfekt, eller? Vem kan svara på det? Hade det då istället varit en ända lång väntan på att det perfekta ruset skall infinna sig, utan att det gör det. Sex utan orgasm, du blir aldrig riktigt tillfredställd. Kommer du få dina svar? Nej. Repriser körs bara på tv, inte i verkliga livet. Var du än hamnar kommer du som bäst placera dig på en andraplats. Vinnare är omöjligt, och vem fan vill vara tvåa?

Jag vet jag svamlar. Jag väver in undermeningar i mina ord. Varsamt lindar jag in dem i silkespapper, isberg efter isberg. Lungt kör ni över dem, ovetandes, utan skada skedd, för de befinner sig långt ner på botten. Kommer de upp till ytan,ja tur är väl då att de smälter i solsken. Isbergstekniken kan få den mest skarpsynta blind.

Åh älskling vad jag ser att du förstår, luktar dig till isberg. Ibland. Mer sällan än ofta. Vid de få tillfällen skäms jag. Din blick säger allt. Även om den utspelar besvikelse, arsinnhet eller bara nonchalans, så ser jag att du ser. Jag ser bara inte hur du ser på saken.

Gräset ÄR grönare på andra sidan. Dock min vän kommer det aldrig hända. Släpp det. Låt det falla till marken, och om du vågar, kliv på det, hör hur det krossas på marken under dina skyhöga klackar. Eller löparskor, du väljer själv.

KORKADE HEMSLÄP

Vad är grejen med hemsläp som inte fattar att det bara var gött en kväll just där och då med alkohol i kroppen? Idrottsnörden som jag av någon (why?) anledning gav mitt nummer smsar dagen efter. Vad sa du att du hette i efternamn? Jag svarar med mitt efternamn och direkt när meddelandet skickats ångrar jag mig. Skit du i det tänker jag. Snabbt svarar han: oj det är inte så lätt att hitta dig på ansiktsboken... Nej lille vän det är det inte, och tur är väl det. Lär dig spelets regler annars blir du en förlorare!

VIVA LA VIDA

Jag skakar, ömsom fryser ömsom svettas. Huvudet är så tungt, ge mig sömn tack. Samtidigt spritter det i kroppen, jag skulle kunna springa ett maraton just nu. Varenda musket vill arbeta, köra slut på sig själv. Min hud den kliar, kroppen vill ta sig ut ur skinet. Det är så fucking jävla FRUSTRERANDE.

CONFESSIONS

En kompis, Cassanova, ringde när det var dags för hemfärd igår natt, vi tjöta på, det är altid trevligt att prata, svajiga på var sitt håll. tillslut:

han - Jag vill verkligen ligga med dig
jag - ojdå
han- hehe, suprised?
jag - jag trodde du hade släpt det där...
han - vadå? men du kan väl komma hem till mig?
jag -  skit samma.. Cassanova för faaan vi ska inte knulla. vi hörs imorgon!
han - aha... ja aa vi hör imorgon.

Jag tycker det är så roligt, killen har varit på mig i flera månader och nu när jag trodde han lagt ner skiten så vågar han göra sin confession. Helt ovetandes om att jag hela tiden vetat att den enda han vill är att få mig i säng, herreguuud killen har inte vart diskret nånstans. Han tror verkligen att hans telfonsamtal tog mig på sängen. Ha!

OHYRA

Mitt hus är invaderat av maskrosor! Ni vet när dom blir vita och flyger runt överallt för att föröka sig, de flesta verkar dock ha flugit in hos mig. Insåg igår att så fort jag öppnar balkongdörren för en rökpaus så tränger de sig på, ingen förvarning, bara flyger in. Va fan! Inte precis den sortens inneboende jag vill ha. Kontentan av detta är att jag måste städa bort de jävla vita tussarna, jag HATAR smuts och oreda, hit skulle de aldrig tagit sig in.  Era sista timmar är räknade fuckers!  Mitt hus kommer skiiiina, men föst rökpaus.

DU VILL VERKLIGEN INTE FÖRSVINNA, ELLER HUR?

Jag kan inte sluta drömma om honom. Jag somnar med en önskan om att vakna av att han hör av sig och jag drömmer om honom. Hans perfekt manliga händer som styr mig på det fulla dansgolvet, hans vita tröja fuktig av svett. Hans svett luktar så grymt gott! Han gör mig så kåt!  Ge mig mer säger jag och han sliter mig från dansgolvet. Han tar mig i taxin. Han tar mig i trappan, i köket och till sist i sängen. Hans mjuka hud, hans läppar, hans mörka hår och hans perfekta kuk. Jag somnar i hans armhåla men på morgonen vaknar jag såklart ensamn i sängen, kollar moblien - inte ett ljud. Damn, de där nätterna var länge sen, jag hade till och med glömt dem, men nu har de kommit tillbaka. Nej nu ringde min tjöt kompis. hej

YOU DON'T HAVE TO SAY YOU LOVE ME

Alla vill blir älskade eller hur? Jag är redan älskad. Finns en hel drös med människor som älskar mig, och jag älskar dem för det. Av denna anledningen, och tusen till, känns det  gravt överskattat att leta upp någon mer som kan älska mig. Det enda jag vill just nu är att leta upp någon som tar i mig, ger mig lite närhet. Kroppskontakt, hög puls och njutning. Jag svamlar jag vet men jag  f ö r s t s å r  inte varför det ska vara så svårt för vissa att förstå att det enda jag vill ha är köttsligt, utan känslor utan krusiduller. Jag blir galen.

MIN BLOGG

JAG ÄR SÅ ÄCKLIGT ROLIG ATT JAG LIKSOM ALLA ANDRA SKAFFAT EN BLOGG. MEN JAG HADE EN BLOGG FÖR TRE ÅR SEDAN INNAN VÅGEN SÅ JAG ÄR IALLFALL INTE SIST, ÄNDÅ.

JAG ÄR INTE ROLIGARE ÄN NÅGON ANNAN, MÖJLIGTVIS LITE SMARTARE. ALLTSÅ, HAR DU REDAN TIO BLOGGAR DU LÄSER REGELBUNDET KOMMER DU INTE HITTA NÅGOT ROLIGARE HÄR. BARA SÅ DU VET.

RSS 2.0